PETLAND

petland-mini-mock

B2B ECOMMERCE

Responsivt website
Design & struktur
Logo & visuel idenditet
B2B ecommerce platform
Blog
Nyhedsbrev

steen
Steen Poulin Nielsen
CEO Petland Aps

petland 3 layer mockup

Da vi i forbindelse med en sammenlægning af to virksomheder havde behov for at genopstå som ny virksomhed under nyt navn, havde vi naturligvis også brug for en ny identitet på nettet, hvorfor vi begyndte at undersøge udbuddet.

Det stod hurtigt klart, at det danske marked for websiteudvikling fremstår fragmenteret og uigennemsigtigt. Jeg fik kontakt med Sune, og vi tog flere indledende samtaler om vores behov. Jeg havde mine overvejelser om, hvorvidt vi kunne lægge opgaven ud til en leverandør fjernt fra Danmark, og jeg drøftede overvejelserne med Sune. Han fremlagde fornuftige bud på, hvordan vi kunne overkomme de forhindringer, som afstanden medførte, så vi lagde arbejdet ud til Sune.

Det har vist sig, at det i vores konkrete situation ikke har medført nævneværdige udfordringer, at Sune befinder sig fjernt fra os, kommunikationen har været klaret per email og via Skype. Hvad der begyndte med et enkelt website, er nu blevet til fem og et løbende samarbejde med Sune.

Sune har lige fra de indledende samtaler vist engagement og forretningsforståelse, han har været let at kommunikere med og har løbende kælet for detaljerne, således af vores forskellige websites er blevet optimeret over tid.

Sune er en god fyr. Han er troværdig, målrettet og klar til at yde den nødvendige indsats for at holde sin kunde tilfreds, hvorfor jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.

PATRICK KIRKBY

mini mock kirkby

B2B PHOTOGRAPHY

Responsivt website
Design & struktur

kirkby 3 layers

Kirkby face
Patrick Kirkby
Fotograf

Mit nye site fra WebSiteMakers fungerer! Et par indledende samtaler gjorde, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem udviklingsprosessen, og Sune har været utrolig god til at aflæse mine behov i forhold til min virksomhed og kommunikationen ud til mine kunder. Designet er rent, lækkert og enkelt – ligesom jeg ønskede det.

Interesseret i et samarbejde?